Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie løftebukk i Salten 

Løftebukk er akkurat det man trenger når man skal reparere bilen. I vårt oppvarmede verksted på Rognan kan du leie løftebukk og tilgang til alt du trenger av verktøy. Vi mener det skal være koselig å pleie hobbyen sin, så her har vi også sofakrok, kaffemaskin og toalett.  

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som løftebukk, bilverktøy og diagnoseutstyr. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Hvorfor leie løftebukk hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Vi har et godt utvalg av løftebukk i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og lift. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie løftebukk hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av løftebukk i Salten 

Hos oss får du selvbetjent utleie av løftebukk i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger løftebukk og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en løftebukk enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en løftebukk i et døgn for omtrentlig 1 / 500 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny løftebukk og lokale. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en løftebukk du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Løftebukk av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en løftebukk hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår løftebukk godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.