Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie lift i Sørfold 

Lift er et fantastisk hjelpemiddel når du skal jobbe i høyden. Den er enkel å bruke og passer til det mest av arbeid som skal gjøres, som å rengjøre takrenner, spyle hustak, male huset eller gjøre enkelt snekkerarbeid. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som lift, høytrykkspyler og malesprøyte. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Sørfold enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Sørfold kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie lift hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av lifter i Sørfold å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie lift hos oss i Sørfold fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av lift i Sørfold 

Hos oss får du selvbetjent utleie av lift i Sørfold. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger liften og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en lift enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en lift i et døgn for omtrentlig 1 / 200 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny lift. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en lift du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Lifter av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en lift hos oss i Sørfold er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre lifter godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.