Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie krafse på Rognan

Krafse er det beste verktøyet for å flytte og fordele masser for hånd over et lite område. En krafse passer ypperlig i en liten hage som i et anleggsområde, og den brukes som regel mye.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som krafse, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie krafse hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av krafse på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie krafse hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av krafse på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av krafse på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger krafse og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en krafse enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en krafse i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny krafse. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en krafse du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Krafse av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en krafse hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår krafse godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.