Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie kjerneboremaskin i Misvær

Leie kjerneboremaskin i Misvær? Kjerneboremaskin er det perfekte verktøyet for å bore små og store hull i betong med armering. Med en kjerneboremaskin med stativ kan du bore hull i gulv, vegger og tak med full kontroll på boremaskinen og matehastigheten. Denne slags hullboring er ypperlig når man skal ha gjennomføring for ventilasjon, vannrør, avløpsrør og annen installasjon i bygg.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som bajonettsag, betongblander og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

 

Hvorfor leie kjerneboremaskin hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av kjerneboremaskin i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie kjerneboremaskin hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av kjerneboremaskin i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av kjerneboremaskin i Misvær. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger kjerneboremaskin og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en kjerneboremaskin enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en kjerneboremaskin i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny kjerneboremaskin. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en kjerneboremaskin du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Kjerneboremaskin av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en kjerneboremaskin hos oss i Misvær er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår kjerneboremaskin godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.