Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie jordbor i Saltdal 

Jordbor er et supert verktøy når du skal bore et hull i bakken. Skal du for eksempel bygge veranda og må støpe fundamenter i bakken? Da er jordbor verktøyet du trenger for raskt og enkeltkomme i gang med byggingen.  

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som jordbor, betongblander og laserverktøy. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Hvorfor leie jordbor hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Vi har et godt utvalg av jordborer i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie jordbor hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av jordbor i Saltdal 

Hos oss får du selvbetjent utleie av jordbor i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger jordbor og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en jordbor enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en jordbor i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny jordbor. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en jordbor du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Jordbor av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en jordbor hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår jordbor godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.