Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie induksjonsvarmer på Fauske

Induksjonsvarmer er nok en av de beste tingene som er laget for en mekaniker. Du kobler den opp, surrer induksjonstråden rundt en fastrustet mutter og slår på. Induksjonsvarmeren varmer opp mutteren på under ett minutt og den løsner med en gang. Fantastisk verktøy dette!

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som induksjonsvarmer, spredervogn og jordbor.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie induksjonsvarmer hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av induksjonsvarmer på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie induksjonsvarmer hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av induksjonsvarmer på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av induksjonsvarmer på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger induksjonsvarmer og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en induksjonsvarmer enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en induksjonsvarmer i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny induksjonsvarmer. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en induksjonsvarmer du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Induksjonsvarmer av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en induksjonsvarmer hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår induksjonsvarmer godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.