Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie høvel på Rognan

Høvel er et presisjonsverktøy for deg som snekrer. Med en høvel kan du finjustere tykkelsen på en plank med pinlig nøyaktighet. Montering og utseende blir perfekt når du bruker riktig verktøy til jobben.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som høvel, spredervogn og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie høvel hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av høvel på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie høvel hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av høvel på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av høvel på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger høvel og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en høvel enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en høvel i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny høvel. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en høvel du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Høvel av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en høvel hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår høvel godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.