Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie hoppetusse i Salten 

Hoppetusse, eller vibroplate som det også kalles er et must når du skal gjøre grunnarbeid. Ved støping av mur og gulv, og legging av belegningsstein eller asfalt må man alltid ha et godt komprimert underlag bestående av gode masser. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som hoppetusse, hjullaster og betongblander. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Hvorfor leie hoppetusse hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Vi har et godt utvalg av hoppetusser i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til betongavretter, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie hoppetusse hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av hoppetusse i Salten 

Hos oss får du selvbetjent utleie av hoppetusse i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger hoppetusse og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en hoppetusse enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en hoppetusse i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny hoppetusse. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en hoppetusse du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Hoppetusse av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en hoppetusse hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre hoppetusser godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.