Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie gulvsliper i Beiarn

Gulvsliper er det beste verktøyet for å slipe gulvet. Enten du skal slipe ned ujevnheter i et betonggulv eller gammel lakk og maling på et tregulv så er dette rette maskinen. En gulvsliper kan ha grove slipeklosser eller et fin sandpapir alt etter hvilken type maskin det er.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Beiarn, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som gulvsliper, lift og veggsliper.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie gipsskrumaskin hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av gulvsliper i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie gulvsliper hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av gulvsliper i Beiarn

Hos oss får du selvbetjent utleie av gulvsliper i Beiarn, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger gulvsliper og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en gulvsliper enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en gulvsliper i et døgn for omtrentlig 1 / 30 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny gulvsliper. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en gulvsliper du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Gulvsliper av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en gulvsliper hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår gulvsliper godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.