Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie gresstrimmer i Bodø

Gresstrimmer er noe alle trenger fra tid til annen. Gresset slutter aldri å vokse, og noen ganger blir det så høyt at plenklipperen ikke rekker over det, eller rett og slett ikke når det. Da er en gresstrimmer rette verktøyet og rydder det høye gresset i en fei. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Bodø, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som gresstrimmer, spredervogn og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Bodø enda, men på Rognan, ca 8 mil fra Bodø kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie gresstrimmer hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av gresstrimmere i Bodø å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie gresstrimmer hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av gresstrimmer i Bodø

Hos oss får du selvbetjent utleie av gresstrimmer i Bodø, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger gresstrimmer og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en gresstrimmer enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en gresstrimmer i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny gresstrimmer. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en gresstrimmer du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Gresstrimmer av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en gresstrimmer hos oss i Bodø er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår gresstrimmer godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.