Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie gravemaskin i Saltdal

Gravemaskin er det du trenger når du skal grave en grøft, legge inn vann og kloakk, gjøre grunnarbeid, etc. Mulighetene her er mange, og det finne uendelig med utstyr til disse maskinene! En gravemaskin er godt egnet for å flytte store masser med grus, jord og stein.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som gravemaskin, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie gravemaskin hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av gravemaskin i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie gravemaskin hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av gravemaskin i Saltdal

Hos oss får du selvbetjent utleie av gravemaskin i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger gravemaskin og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en gravemaskin enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en gravemaskin i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny gravemaskin. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en gravemaskin du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Gravemaskin av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en gravemaskin hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår gravemaskin godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.