Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie glidehammer på Fauske

Glidehammer er et fabelaktig verktøy for å dra ut lager, bolter, foringer og lignende. En glidehammer kan brukes med flere forskjellige avdrager-verktøy og kan til og med brukes for å dra ut bulker i bilen. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som glidehammer, verksted og induksjonsvarmer.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie gipsskrumaskin hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av glidehammer på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra glidehammer til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie glidehammer hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av glidehammer på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av glidehammer på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger glidehammer og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en glidehammer enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en glidehammer i et døgn for omtrentlig 1 / 30 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny glidehammer. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en glidehammer du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Glidehammer av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en glidehammer hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår glidehammer godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.