Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie gipsskrumaskin i Bodø

Gipsskrumaskin er det perfekte verktøyet når du skal skrue gips. Gipsskrumaskin med skruautomat gjør jobben utrolig enkel og monteringen går veldig raskt. Med denne i handa blir du ferdig med gipsveggen på et øyeblikk! 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Bodø, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som gipsskrumaskin, lift og veggsliper.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Bodø enda, men på Rognan, ca 8 mil fra Bodø kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie gipsskrumaskin hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av gipsskrumaskin i Bodø å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie gipsskrumaskin hos oss i Bodø fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av gipsskrumaskin i Bodø

Hos oss får du selvbetjent utleie av gipsskrumaskin i Bodø, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger gipsskrumaskin og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en gipsskrumaskin enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en gipsskrumaskin i et døgn for omtrentlig 1 / 30 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny gipsskrumaskin. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en gipsskrumaskin du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Gipsskrumaskin av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en gipsskrumaskin hos oss i Bodø er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår gipsskrumaskin godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.