Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie byggtørker i Misvær

Byggtørker trenger man som regel i de kalde periodene av året for å holde bygget varmt eller for å tørke det før veggene platekles. En byggtørker drives av strøm, gass eller diesel og brukes oftest som byggvarmer, men kan fint brukes for å tine opp utstyr og områder.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som byggtørker, verksted og lift.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie byggtørker hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av byggtørkere i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie byggtørker hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av byggtørker i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av byggtørker i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger byggtørker og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en byggtørker enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en byggtørker i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny byggtørker. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en byggtørker du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Byggtørker av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en byggtørker hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår byggtørkere godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.