Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie bobil i Misvær 

Bobil er det beste kjøretøyet å dra på ferie i. Her har du soverom, kjøkken, stue, bad og fremkomstmiddel på samme plass. Om du skal på reise i Europa, norgesferie, skiferie på fjellet eller romantisk tur langs kysten er vår bobil helt perfekt for dere. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy og kjøretøy til leie, som bobil, ryddesag og lift. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie bobil hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har en knallgod bobil i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie bobil hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av bobil i Misvær 

Hos oss får du selvbetjent utleie av bobil i Misvær. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger bobil og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en bobil enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en bobil i et døgn for omtrentlig 1 / 500 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny bobil. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en bobil du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Bobil av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en bobil hos oss i Misvær er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår bobil godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt kjøretøy.