Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie betongsag på Fauske 

Betongsag er perfekt for både bygningsarbeidere og gjør-det-selv-byggere. De brukes i ulike situasjoner, som å kutte og slisse betong-gulv, vegger og tak eller skjære stein og asfalt. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som betongsag, anleggsmaskiner og lift. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie betongsag hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av betongsager på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie betongsag hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av betongsag på Fauske 

Hos oss får du selvbetjent utleie av betongsag på Fauske. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger betongsagen og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en betongsag enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en betongsag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny betongsag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en betongsag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Betongsag av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en betongsag hos oss på Fauske er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre betongsager godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.