Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie betongblander på Rognan

Betongblander er det rette verktøyet når du skal støpe en mur eller et gulv selv. En betongblander blander betongen for deg slik at jobben blir mye lettere. Du kan blande vanlig betong eller grovere/finere om du ønsker.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som betongblander, verksted og lift.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie betongblander hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av betongblandere på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie betongblander hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av betongblander på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av betongblander på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger betongblander og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en betongblander enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en betongblander i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny betongblander. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en betongblander du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Betongblander av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en betongblander hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår betongblander godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.