Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie betongavretter i Misvær 

Betongavretter er det perfekte verktøyet når du skal støpe betonggulv. Betongavretteren jevner ut betongen, vibrerer og drar den med seg dit du vil ha den, alt i samme operasjon, OG den gir et perfekt resultat hver gang

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som betongavretter, betongblander og hoppetusse. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie betongavretter hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av betongavrettere i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie betongavretter hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av betongavretter i Misvær 

Hos oss får du selvbetjent utleie av betongavretter i Misvær. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger betongavretteren og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en betongavretter enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en betongavretter i et døgn for omtrentlig 1 / 30 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny betongavretter. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en betongavretter du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Betongavretter av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en betongavretter hos oss i Misvær er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår betongavretter godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.