Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie bajonettsag i Saltdal

Bajonettsag er akkurat det du trenger når du skal rive eller restaurere. Med en bajonettsag kommer man til på de trange plassene for å kappe bort spiker, skruer, bjelker, etc. Et absolutt «must have» når du renoverer!

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som bajonettsag, betongblander og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie bajonettsag hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av bajonettsager i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie bajonettsag hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av bajonettsag i Saltdal

Hos oss får du selvbetjent utleie av bajonettsag i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger bajonettsagen og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en bajonettsag enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en bajonettsag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny bajonettsag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en bajonettsag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Bajonettsag av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en bajonettsag hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår bajonettsag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.